Bestill Bredbånd fra nyttbredbånd.no

Superbredbånd VDSL

VDSL er teknologi som utnytter all kapasiteten i telefonkabelen og gir deg et skikkelig kraftig bredbånd. VDSL har blitt et meget populært bredbånd i Norge og leveres i hovedsak av Telenor og NextGenTel, men i November 2011 kom også Broadnet med VDSL for privatmarkedet.

Ønsker du en skikkelig kraftig hastighet er Superbredbånd VDSL fra NextGenTel et naturlig valg. Ta et søk på vår side for å se om VDSL kan bestilles til din adresse.


Se andre typer bredbånd

Mobilt Bredbånd > Bredbånd ADSL

VDSL / Superbredbånd

Bredbånd fra HomeNet
Superbredbånd 40 / 10 Mbit

399,-/mnd

Bestill
Bestselgeren fra HomeNet - gjør et kupp i dag!
Bredbånd fra Telio
Superbredbånd 40 / 20 Mbit

649,-/mnd

Bestill
Superbredbånd med maks hastighet og bortimot ubegrenset kapasitet! IP-telefoni inkludert i prisen!
Bredbånd fra NextGenTel
Superbredbånd 30 / 5 Mbit

423,-/mnd

Bestill
Kampanjepris! Ingen etablerings-kostnad eller routerleie!.

Vi ordner alt for deg - nytt bredbånd på 1-2-3!


Bytter du bredbånd via NyttBredbånd.no i dag ordner vi alt for deg. Om du har valgt ny leverandør eller bestilt et nytt bredbånd, prosessen går automatisk. Bytter du bredbånd til ny leverandør vil du ikke oppleve nedetid. Din eksisterende leverandør vil ikke koble ned ditt eksisterende bredbåndsabonnement før din nye leverandør er klar for å levere ditt nye bredbåndsabonnement. 

Les mer om teknologien VDSL

Visste du at..

NyttBredbånd.no hjelper deg helt kostnadsfritt med å bytte bredbånd? I tillegg får du ofte bedre priser via oss enn rett hos leverandøren, samtidig som vi kvalitetssikrer din leveranse.