Studentbredbånd

Bestill student bredbånd fra NyttBredbånd.no

Studenter trenger også bredbånd:

Bredbånd er et viktig verktøy for å finne forskningsartikler og annet relevant materiell til sitt studie.

I noen byer i vårt langstrakte land som f. eks i Trondheim er mange studenter tilknyttet NTNU sitt ultraraske fibernett og har bredbånd inkludert i husleien.

I andre store studentbyer som Bergen og Oslo har noen av universitetene og høyskolene egne avtaler for bredbånd.

Vi har billigere bredbånd:

Selv med internettleverandørenes rabatt på bredbånd til studenter, er NyttBredbånd stolt av å være enda billigere. Du kan fort spare noen hundrelapper på å bestille billig bredbånd til student via NyttBredbånd i stedet for å gå direkte til leverandøren.

Hvorfor vi er billigere:

NyttBredbånd er en sammenligningstjeneste i likhet med f. eks Hotels.com eller www.expedia.no.

Grunnet at vi leverer bredbånd i store volum gir bredbåndsleverandørene oss rimeligere priser. Vi har utviklet smarte og intuitive løsninger som lister ut konkurransedyktige produkter fra Norges ledende leverandører til din adresse, når det gjelder produktetene som listes ut har allerede vårt system dobbeltsjekket at disse faktisk kan leveres til din adresse.

Det hadde vært kjedelig om du fikk listet ut hoteller i New York på Hotels.com som du ikke kunne bo på, så hvorfor skal de da vises? Vi fjerner derfor produkter du ikke få.

Bredbånd i Norge:

Norge er det vi kan kalle et avansert bredbåndsmarked i forskjell til andre land. Vi har store fjell og store avstander mellom befolkningsgrupper. I motsetning til f. eks Danmark koster det internettleverandørene mange milliarder å bygge fiber til tettsteder og mellom og innad i byene.

Norge har derfor et bredbåndsmarked som domineres av asymmetrisk bredbånd og selv om etterspørselen etter fiber er stor er det ikke alltid lønnsomt.

Vi har laget egne sider for bredbånd i de forskjellige fylker og kommuner i landet som lister opp konkurransedyktige produkter fra Norges ledende leverandører til din adresse.