Om NyttBredbånd.no


NyttBredbånd.no kartlegger den norske bredbåndsdekningen som et forskningsprosjekt støttet gjennom Skattefunn. Overordnet skal tjenesten være det foretrukne valget for brukere som ønsker å bytte eller bestille nytt bredbånd, som en del av forskingenprosjektet Bredbånd i Norge.

Via våre egenutviklede systemer som er knyttet til Norges bredbåndsleverandører kan vi levere en helt unikNyttbredbånd.no eies og drives av Dinabo Holding AS
tjeneste for deg som bruker. I samarbeid med leverandørene forhandler vi frem og finner produkter til gunstige priser til din adresse.

Vi i NyttBredbånd.no kjenner bransjen og markedet bedre enn noen andre. Kombinert med en sterk vilje til å gjøre våre kunder fornøyde er det ingen annen åpen tjeneste som kan gi deg den samme oversikten over bredbåndsmuligheter til din adresse.

Hvorfor vises ikke alle leverandører?

Noen leverandører ønsker ikke å oppgi sin dekning, derfor er det ikke mulig for oss i NyttBredbånd.no å liste de ut, når vi ikke spesifikt kan si om produktet kan leveres eller ikke. NyttBredbånd.no har først og fremst fokus på Norges ledende leverandører samtidig som vi jobber kontinuerlig for å bedre og utvide vårt leverandørsøk. Vi har parallelt med dette forskingsprosjektet ”bredbånd i Norge” som går spesifikt på å kartlegge bredbåndsdekning til alle Norges adresser.

Solide eiere

Tjenesten NyttBredbånd.no eies av Dinabo Privat AS som står for privatsatsningen til Dinabo Holding AS. Bak Dinabo står en rekke mennesker med lang erfaring fra telekombransjen i Norge. Systemet er utviklet av webbyrået Antoma.

Dette er Dinabo


Dinabo er en uavhengig samarbeidspartner for bedrifter med høye krav til sitt bredbånd. Ved hjelp av egenutviklede analyseverktøy og sterk kompetanse er det ingen som kjenner bedriftsmarkedet for tele- og datakommunikasjon bedre enn Dinabo.

Kontakt


Dinabo Privat AS / NyttBredbånd.no
Johannes Bruns gt 13, 0452 Oslo

Kontakt oss på Facebook
eller e-post privat@dinabo.no