Bredbånd i Troms

Bredbånd i Troms

Er du på jakt etter bredbånd i Norges nest nordligste fylke, da har du kommet til riktig sted. Ta et søk på din adresse og vårt system vil liste ut bredbåndsleverandørene og produktene som kan leveres til din adresse i Troms.

Fra ADSL til Superbredbånd VDSL i Troms fylke

Bredbåndsdekningen i Troms er selvfølgelig best i og rundt Tromsø by, noe som er helt naturlig. Det er også gode muligheter for raskt og bra bredbånd i byene Harstad og Finnsnes. Flere kan velge mellom teknologiene ADSL, ASDL2+ og superbredbånd VDSL. Superbredbånd vil si at det finnes dekning for bredbånd med nedlastningshastighet helt opp mot 40mbit.

Mobilt bredbånd

Etter som Troms grenser til Sverige kan ICE.net være et gunstig alternativ om du ofte beveger deg over svenskegrensa. ICE.net har nemlig dekning også i Sverige, og du kan surfe fritt på internett med Bredbånd fra ICE.net i Sverige uten tillegg i prisen.

Leverandørene NetCom, Ventelo og Telenor leverer også mobilt bredbånd i Troms. Ta et søk på din adresse for å få svar på hva som er gunstigst i ditt tilfelle.

Jeg bor for langt fra sentralen til å kunne få vanlig bredbånd

Dette er et problem, ikke bare i Troms, men i alle fylkene i Norge finnes det adresser som ligger for langt fra nærmeste sentral. Mobilt bredbånd som nevnt over, er selvfølgelig et godt alternativ til dem som ikke kan få tradisjonelt bredbånd. Det beste alternativet kan være 5G fra Direct Connect. 5G nettet til Direct Connect er bygget ut med det mål å tilby bra bredbånd til distriktene i Norge. Spesielt gjelder dette adresser som ligger utenfor dekning hos Norges ledende bredbåndsleverandører.

Tar du et dekningssøk her på NyttBredbånd.no gir vårt system deg et raskt svar på om din adresse ligger innenfor 5G dekningen til Direct Connect.