Bredbånd i Nordland

Bredbånd i Nordland

Ønsker du å finne et riktig godt bredbånd i Nordland? Da kan du finne alle dine leverandører ved å ta et søk på toppen av siden. Vårt søk lister ut alle produktene og leverandørene som kan levere til din adresse, om du bor i Mosjøen, Bodø eller Sandnessjøen spiller ingen rolle.

Nordland er et fylke som er godt utbygd for bredbånd. Spesielt gjelder dette Bodø, som også innholder en av de største Ventelo avdelingene i Norge. Monet var tidligere en av de største leverandørene i Norge, det gjelder også Catch. Monet er nå kjøpt opp av Telenor, mens Catch er kjøpt opp av Ventelo.


Mobilt bredbånd i Nordland

ICE.net, NetCom, Ventelo samt Telenor leverer alle mobilt bredbånd i Nordland og Nord-Norge, ta et søk på din adresse her på NyttBredbånd.no så vil du enkelt finne ut hvem som er den beste til ditt bruk. ICE.net er meget populære i Nordland, mye grunnet at de tilbyr dekning og bredbånd til havsområdene.

Superbredbånd Nordland

VDSL og superbredbånd har blitt godt utbygd i Nordland. Ligger du under 800m fra nærmeste sentral kan du med stor sannsynlighet bestille hastigheter opptil 40mbit. For eksakt svar på hva som kan leveres til din adresse, tak et enkelt søk på din adresse her på NyttBredbånd.no

Er du usikker på hvilken hastighet du har i dag? Prøv vårt speedometer

Radioaksess Nordland

Det er store avstander i Nordland, og befolkningen bor spredt. Dette betyr ofte lange kobberlinjer, og problemer for husstander som ligger over 4000m fra sentralen.
Bredbåndsleverandøren Direct Connect har et stort fokus på å bygge ut bredbånd til distriktene, og de leverer i dag vanlig bredbånd via radio aksess. Direct Connect tilbyr gode hastigheter til gode priser, og er absolutt verdt å anbefale dersom du har problemer med å få levert tradisjonelt bredbånd via kobberlinjen.


Ta et søk på din adresse og du vil fort få svar på om du ligger innenfor dekningsområdet til Direct Connect.