Bredbånd i Møre Og Romsdal

Bredbånd i Møre Og Romsdal

I Møre og Romsdal er bredbåndsdekningen generelt god, og de aller fleste kan velge mellom flere bredbåndsleverandører til sin adresse.Den beste dekningen finner man rundt de største tettstedene Ålesund, Molde, Kristiansund, Ørsta, Volda, og Ulsteinvik.

Bredbånd via ADSL, ADSL2+ og VDSL i Møre og Romsdal

Alle disse teknologiene er det dekning for i Møre og Romsdal. ADSL er den tradisjonelle teknologien for å levere bredbånd, med ADSL teknologien får man hastigheter opp til 10mbit. Med ADSL2+ før du opptil 25mbit, mens med VDSL superbredbånd kan du få helt opp til 40mbit. Telenor, Ventelo og NextGenTel som er Norges største bredbånds leverandører leverer samtlige bredbånd både via ADSL, ADSL2+ og VDSL i Møre og Romsdal.

Ta et søk på din adresse her på NyttBredbånd.no og du vil få eksakt svar på hva som kan leveres av disse teknologiene til din adresse.

Radio aksess og mobilt bredbånd i Møre og Romsdal.

Telenor, NetCom, Ventelo og ICE.net leverer alle mobilt bredbånd i Møre og Romsdal. Direct Connect er leverandør av radio aksess og kan tilby godt og stabilt bredbånd til adresser som ikke kan få skikkelig bredbånd fra de tradisjonelle leverandørene. Direct Connect leverer sitt bredbånd via et helt eget 5G nett. For å finne ut om du ligger innenfor dekningen til Direct Connect kan du ta et søk her på NyttBredbånd.no.

Les mer om bredbånd i Norge.