Bredbånd i Hedmark

Bredbånd i Hedmark

Er du på jakt etter bredbånd i Hedmark? Da kan du finne alle dine bredbåndsleverandører ved å ta et søk på toppen av vår nettside. Vår tjeneste lister ut produktene fra bredbåndsleverandørene som kan levere til din adresse i Hedmark.

Hedmark er et stort fylke med varierende bredbåndsdekning. Rundt storbyene Hamar, Elverum og Kongsvinger er dekningen god. Telenor og Eidsiva bygger stadig ut nye sentraler for leveranse av bredbånd og superbredbånd i Hedmark. Ventelo og NextGenTel bygger også ut flere sentraler og kan ofte levere likeså gode, om ikke bedre linjer enn Telenor og Eidsiva.

Mobilt bredbånd i Hedmark

Leverandører som ICE.net, NetCom, Ventelo og Telenor leverer alle mobilt bredbånd i Hedmark. Vi anbefaler deg å ta et søk på din adresse for å finne den beste kampanjen.

Superbredbånd Hedmark

Er du på jakt etter superbredbånd, altså hastigheter over 20000 / 1000 kbps har NextGenTel allerede levert dette i årevis i Hedmark. I den senere tid har også leverandører som Telenor, Eidsiva, Ventelo og Direct Connect bygget ut for VDSL teknologien, som ofte omtaltes som superbredbånd.

Lurer du på hva du har av hastighet i dag, kan du prøve vår hastighetsmåler / speedometer her.

Radioaksess i Hedmark

Bygdene står sentral i et fylke som Hedmark, og dette betyr ofte lange kobberlinjer. Via lange kobberlinjer blir som oftest hastigheten via tradisjonelt bredbånd (xDSL) via leverandører som Eidsiva, Ventelo og NextGenTel begrensede. NextGenTel har et produkt som heter Bredbånd langdistanse som kan benyttes til adresser som ligger over 4000m fra sentralen. Alternativet til dette er radioaksess fra enten NextNet eller Direct Connect.

Bredbånd via radio aksess omtales ofte som trådløst/mobilt bredbånd, med det er feil. Radio aksess leveres vi et eget nett som kun brukes til leveranse av bredbånd, mobilt bredbånd bruker mobilnettet til å levere mobilt bredbånd. Vi radio aksess har du heller ikke noen begrensninger på data, det fungerer som et helt vanlig bredbånd bare at det levere trådløs via master. Ikke via kobberlinjen som tradisjonelt bredbånd.

Ta et søk på din adresse her på NyttBredbånd.no og finn din beste leverandør i Hedmark, har du spørsmål til oss eller rundt leverandører og bredbåndsdekning i Hedmark er du velkommen til å kontakte oss her.