Bredbånd i Buskerud

Bredbånd i Buskerud

Bor du i Buskerud har du mange valgmuligheter når det kommer til valg av bredbånd. Du trenger ikke bo i Drammen eller Kongsberg sentrum, for å få høyhastighets bredbånd i Buskerud.

Ventelo, NextGenTel og Telenor som er landets største bredbåndsleverandører leverer alle bredbånd i Buskerud, og samtlige har god dekning. Alle disse tre kan også levere superbredbånd VDSL i Buskerud fylke. Med VDSL kan du få bredbånd med hastigheter opp mot 40mbit, ofte omtalt som superbredbånd.
Vi har full oversikt over ADSL, ADSL2+ og VDSL i Buskerud. Ta et søk på din adresse og finn det beste bredbåndet til ditt bruk.

Mobilt bredbånd i Buskerud.

Ønsker du mobilt bredbånd så har leverandørene Telenor, NetCom og ICE.net god dekning i nesten hele Buskerud fylke. Alle disse produktene finner du i vår nettbutikk her på NyttBredbånd.no etter at du har tatt et søk på din adresse.

Har du problemer med å få bredbånd i Buskerud?

Som i alle andre fylker er det noen adresser som faller utenfor dekningen til de største bredbåndsleverandørene. En leverandør som har tatt dette på alvor er Direct Connect som har bygget ut et eget landsdekkende 5G-nett. Som oftest har Direct Connect god dekning der hvor Telenor og andre store leverandører sliter med å levere et godt nok bredbånd.

Som et resultat av det kan Direct Connect levere et bra bredbånd via radioaksess. Er du en av de uheldige som sliter med dårlig hastighet, eller enda ikke har fått skikkelig bredbånd kan Direct Connect være løsningen i Buskerud.

Direct Connect sine produkter finner du i vår nettbutikk om din adresse ligger innenfor dekningsområdet.

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss her.