Bredbånd i Akershus

Bredbånd i Akershus

Bor du i Akershus eller vurderer du å flytte ditt? Bredbåndsdekningen varierer markant fra sted til sted, men de fleste adressene i Akershus har gode muligheter når det kommer til bredbånd.

Ta et søk på din adresse, og du vil få listet ut dine bredbåndsalternativer i Akershus.

Bredbånd og superbredbånd i Akershus.

Leverandørene Ventelo, Telenor, Direct Connect og NextGenTel leverer Bredbånd i Akershus. Ventelo, Telenor og NextGenTel leverer også superbredbånd (VDSL). Les mer om ADSL og ADSL2+ bredbånd her.

NextGenTel og Ventelo har også bygget ut egne sentraler og infrastruktur i store deler av Akershus. Som et resultat av dette kan de to leverandørene ofte levere bedre linjer til en bedre pris enn konkurrentene.

Mobilt bredbånd og radioaksess i Akershus

Rundt Aurskog-Høland har mange nordmenn hytte og flere av hytteeierne bruker ICE.net som leverandør her. Om du skulle ha hytte rett over svenskegrensen kan du fortsatt benytte deg av ICE.net som har dekning i hele Skandinavia til samme pris som i Norge!

Ett annet alternativ om du har hus eller hytte i distriktet i Akershus er Direct Connect som leverer bredbånd via sitt 5G-nett. Dette bredbåndet er også å anbefale til eneboliger og andre husstander som ikke få levert vanlig bredbånd på kobberlinjen. Ofte blir det problematisk å levere normalt bredbånd via kobberlinjene når avstanden til nærmeste sentral overstiger 4000m.

Vi har full oversikt over både ICE.net og Direct Connect sin 5G utbygning i Akershus, søk på din adresse og du vil raskt få svar om du ligger innenfor dekningsområdet til ICE og Direct Connect.