Fiber Bredbånd til borettslag og sameie

Ønsker ditt borettslag eller sameie Fiber Bredbånd?

Flere borettslag legger inn fiber til sine beboere som en totalløsning for Bredbånd, Telefoni og TV. Er dette noe ditt borettslag vurderer kan vi NyttBredbånd.no hjelpe deg på veien! Gjennom vårt samarbeid med flere av Norges ledende leverandører kan vi enkelt si hvem som sannsynligvis kan legge inn Fiber til deres borettslag til gunstigs pris.

Fiber bredbånd til borettslag eller sameie

Kostnaden ved Fiber er hovedsakelig knyttet til bygge og gravekostnader, alt etter hvor langt ifra et fiberpunkt dere befinner dere. I Norge er det også slik at hver enkelt kommune selv bestemmer gravedybden til fiberen, sånn at i noen kommuner kan det være et krav om 30cm, mens i andre kommuner kan det være krav om opptil 5 meter. Dette er selvfølgelig et parameter som sammen med avstanden til fiberpunktet er med på å bestemme store deler av etableringskosten.

Send oss en forespørsel for ytterligere informasjon og pristilbud på fiber

Fiber til eneboliger og single enheter

Det er mulig å få lagt inn Fiber til en enebolig, eller en annen singel enhet som en leilighet eller hytte også. Men du bør da være forberedt på å måtte betale en større etableringsum. For tilbud på dette er du alltid velkommen til å sende oss en forespørsel.

NyttBredbånd.no er en 100 % kostnadsfritjeneste for deg som forbruker.