Bredbånd Bergen

Fra Åsane til Sandsli - vi har full oversikt over dine bredbåndsmuligheter i Bergen. Bor du i bergen eller området rundt har du gode muligheter til å få et godt bredbånd.Prøv vårt unike leverandørsøk her på siden og du finner alle dine mulige bredbåndsleverandører i Bergen.Bredbånd Bergen

Mobilt  Bredbånd, ADSL eller Superbredbånd

Flere leverandører har bygd ut en god infrastruktur for å kunne levere konkurransedyktige bredbånd i Bergen og omeng. Akkurat hva du kan bestille avhenger av din beliggenhet. Parametre som avstand til sentral og kobberkvalitet er like avgjørende for bredbånd i Bergen som alle andre steder. 

Mobilt Bredbånd Bergen

Dekningen i Bergen for mobilt bredbånd er forskjellig fra sted til sted, men NetCom har bygd ut 4G i bykjernen og direct connect kan levere 5G bredbånd via radioaksess til utkanten av Bergen. Ice.net har også god dekning i Bergen, og leverer Mobilt Bredbånd som fungerer både i bykjernen, utkanten og på sjøen. 

Superbredbånd VDSL Bergen

Ønsker du å skaffe deg et superbredbånd ti dinl bopel i Bergen har du flere muligheter. NextGenTel som kan ses på som en lokalleverandør i Bergen leverer superbredbånd til flere adresser, det samme gjør også Telenor. For å kunne bestille Superbredbånd VDSL i Bergen, er du avhengig av å ha ligge innenfor 800 meter fra nærmeste bredbåndsentral. Ved å ta et søk her på nyttbredbånd.no regner vi ut alle parameterne for deg, og i vår nettbutikk får til gang til alle produktene som kan leveres til deg med adresse i Bergen. Det være seg Bredbånd ADSL, Superbredbånd VDSL, Mobilt-Bredbånd eller radioaksess. 

Jeg kan ikke få VDSL i Bergen

Kan du ikke få VDSL i bergen kan ADSL2+ være et gunstig alternativ, ADSL2+ er en videreføring av ADSL teknologien og du kan få hastigheter opp mot 20000 / 1000 Kbps. Om du ligger innenfor 2000 meter fra Sentralen kan du bestille ADSL2+ fra Ventelo og NextGentel i og rundt Bergen. 

NextGentel leverer bredbånd og superbredbånd i Bergen

Kjente brebåndsleverandører fra Bergen

Både NextGenTel og BKK og stammer opprinnelig fra Bergen, BKK drev stort innenfor xDSL helt til Ventelo kjøpte portofølgen i slutten av 2009. I dag er det NextGenTel som nå er en del av Telia Sonera som er denledende innenfor Bredbånd i Bergen.

NyttBredbånd.no


Vi i nyttbredbånd lever for at du skal finne det rette bredbåndet til ditt bruk. Via vår tjeneste kan du kostnadsfritt bytte til en ny leverandør, eller bestille bredbånd for første gang. Tjenesten er utvikleti samarbeid med de ledende Bredbåndsleverandørene i Norge.